Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това за волана опеделено е така. Имах Браво, което карах 5 години и му минах около 60к и волана беше като нов. Никакво захабяване спрямо състоянието, в което го купих След това го продадох на мой познат, който за около 6 месеца съсипа волана тотално. На хора, които им се потят ръцете съсипват воланите. Иначе салона на блеклайна изглежда добре на снимките. В обявата, която е в карс.бг има други снимки на салона, но волана е пълен леш.
    159 2.4 JTDM HIGH
    147 1.9JTD 8v - Ex

Comment

• Те воланите на 147,156 фейса(тези с перфорираната кожа) са пълни боклуци.Моята 147 я вкарах от чужбина с минимални следи по волана и за 20к и направи дупка в кожата от протриване.
      Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

• Извод: "махагонов" волан
        Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
        Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
        Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
        Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Ако си фен на дървенията става но аз мразя махагона.

Comment

• Е що да са гадни...аз почти 20к имам и волана не е мръднал. Ппц знам че на хора дето им се потят ръцете..се отразява зле на този волан и се скапва доста бързо. Моя си е добре..като се замисля..си е повече от добре.
            147 1.6TS 2005 120bhp.
            The beauty is real...you just have to find it!

Comment

• Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
              Те воланите на 147,156 фейса(тези с перфорираната кожа) са пълни боклуци.Моята 147 я вкарах от чужбина с минимални следи по волана и за 20к и направи дупка в кожата от протриване.
              Да бе. Само дето на моята за 30к км и 4 години не е мръднал волана. Дупка в кожата на волан съм виждал на ауди а4, непревъртан километраж, на около 440к, явно карана от някой германски общак от по-тъмните.
              Не за първи път ми минава през ум, че този форум (не казвам, че създаден с тази цел) се ползва от някои ползватели с цел плюене на марката. Щото моята алфа вече 4 години си кефи, пали, отива до където трябва, после се връща, и на другия ден пак, кола, която веднъж стегната, върви и на нея може да се разчита.
              За сравнение доста от ежедневно хвалените са със същите разходи, проблеми и ремонти, просто тия, дето ги поддържат са друга порода- или премълчават, или хвалят.
              Last edited by Liminat; d.m.y г., 12:32.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• За тази да знаете нещо:
                http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=bnkx1n
                Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
                Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                  Да бе. Само дето на моята за 30к км и 4 години не е мръднал волана. Дупка в кожата на волан съм виждал на ауди а4, непревъртан километраж, на около 440к, явно карана от някой германски общак от по-тъмните.
                  Не за първи път ми минава през ум, че този форум (не казвам, че създаден с тази цел) се ползва от някои ползватели с цел плюене на марката. Щото моята алфа вече 4 години си кефи, пали, отива до където трябва, после се връща, и на другия ден пак, кола, която веднъж стегната, върви и на нея може да се разчита.
                  За сравнение доста от ежедневно хвалените са със същите разходи, проблеми и ремонти, просто тия, дето ги поддържат са друга порода- или премълчават, или хвалят.
                  Ми не съм общак бе пич,но кожата е калпава.От 8г.карам алифи и не са ме оставили,щото ги поддържам.А поста ти е детски,меко казано.И ако не се лъжа това е първото нещо от което съм се оплакал в тая кола.Ама явно си си повярвал, че си специялен нещо щото щото си сменил нещо повредено,не си адски много са хората които го правим.Хватът ми е по агресивен и тая кожа не държи на това.

Comment

Хватът ми е по агресивен и тая кожа не държи на това.
                    Ами момко не прави агресивни захвати...това все пак не ти е стария москвич или старата лада !!!По нежно стискай с лявата волана и не ръчкай с сила и скоростния лост,че после ще викаш пак скапани Алфи....счупила ми се пластмасата отдолу на лоста
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                      Ами момко не прави агресивни захвати...това все пак не ти е стария москвич или старата лада !!!По нежно стискай с лявата волана и не ръчкай с сила и скоростния лост,че после ще викаш пак скапани Алфи....счупила ми се пластмасата отдолу на лоста
                      Е Москвич не съм таркалял,на предишния алф 2-ве ск.кутии смених ама не съм се оплаквал от марката.

Comment

Ми не съм общак бе пич,но кожата е калпава.От 8г.карам алифи и не са ме оставили,щото ги поддържам.А поста ти е детски,меко казано.И ако не се лъжа това е първото нещо от което съм се оплакал в тая кола.Ама явно си си повярвал, че си специялен нещо щото щото си сменил нещо повредено,не си адски много са хората които го правим.Хватът ми е по агресивен и тая кожа не държи на това.
                        Ами ти си се оплакал от кожата на волана, която при много други и за 30К км не е мръднала. Друг се оплакал от каквото се сетил и така се създава лош имидж на марката, която с нищо не е по-лоша от останалите, или по-скъпа за поддръжка от голф 4 примерно, който минава за "правилен избор". Да не говорим за аудита, мерцедеси, че и уж евтиния за каране форд фокус, за ремонт на ГНП на който искат по 1350 лв, за по-старите tddi.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Колеги, може ли мнение за този екземпляр: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=bnxsdz

Има ли нещо "гнило" на пръв поглед освен забележките споменати от продавача, цената е може би най-ниската за 147-ца фейслифт.

Comment

• [QUOTE=Liminat;1454648]Ами ти си се оплакал от кожата на волана, която при много други и за 30К км не е мръднала. Друг се оплакал от каквото се сетил и така се създава лош имидж на марката, която с нищо не е по-лоша от останалите, или по-скъпа за поддръжка от голф 4 примерно, който минава за "правилен избор". Да не говорим за аудита, мерцедеси, че и уж евтиния за каране форд фокус, за ремонт на ГНП на който искат по 1350 лв, за по-старите tddi.[/QUOTE
                            Виж сега колега ще се оплаквам от каквото си поискам.Това за мен не е качествено и съм го отбелязъл.И споко в тоя форум сме останали само "болни мозъци" на тема Алфа и нема пред кой да и развалям имиджа.

Comment

• Първоначално публикувано от OneFour7 Покажи съобщение
                              Колеги, може ли мнение за този екземпляр: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=bnxsdz

Има ли нещо "гнило" на пръв поглед освен забележките споменати от продавача, цената е може би най-ниската за 147-ца фейслифт.
                              Не знам дали данъка ше е по-малък, след като е повече от 100 кс. Регистрират ли коли сф, че вн удариха бая дълга почивка заради липса на номера. За 1,6 бензин... С какво те тегли?
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                                Не знам дали данъка ше е по-малък, след като е повече от 100 кс.
                                Мне, за 103 бензин, пак с катализатор е малко над 160. Всъщност катализатора и вида гориво май изобщо не се калкулират за момента, смята се на киловат.

Comment

Working...
                                X